Presentatie Zuiderspel 2024

16 maart was het dan eindelijk zover! Op die dag presenteerden we vol trots de 2024 versie van ons Festivalspel. Gedurende de 2 dagen van het Zuiderspel hadden we over belangstelling en spelers niet te klagen. Net als tijdens het Spellenspektakel in Utrecht waren ook nu weer de meeste reacties positief. Het grote verschil met het Spellenspektakel was dat de spelers het spel nu direct konden kopen en mee konden nemen. En dat deden een aantal enthousiaste spelers. 

Lees meer »

De productie is gestart!

De eerste batch van 50 spellen is geproduceerd! Op het aankomende Zuiderspel, 16 en 17 maart in Veldhoven, kan iedereen die het spel wil spelen dat doen in de stand van onze uitgever en producent Uniekbordspel.nl. Wij, Conrad Moormann en Erik van der Veer, de ontwikkelaars van het Festivalspel, zijn er uiteraard ook!

Lees meer »

Final Beta Versie 2024

Op 4 en 5 november waren we aanwezig op het Spellenspektakel in Utrecht met de final beta van het Festivalspel. In de stand van onze uitgever, Uniekbordspel.nl, wisten veel mensen ons te vinden. Op 2 tafels waren we vrijwel continue aan het spelen. Dankzij de feedback en suggesties die we tijdens het spelen ontvingen, konden we de laatste puntjes op de i zetten voordat het spel definitief in productie zou gaan. 

Lees meer »